Licht en Geluid huren in Deventer

Geluid

Van Keulen heeft een groot assortiment aan luidsprekers, mixers, versterkers, draaitafels en microfoons. Wij werken voornamelijk met het merk Dynacord. Dynacord kenmerkt zich door haar warme loepzuivere klanken.

Licht

Van Keulen beschikt over een groot assortiment aan (LED) verlichting. Movingheads, parren, blinders, spots en lasers zijn onder andere in ons assortiment te vinden. De aansturing hiervan kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld via onze Aviolites Titan Mobile lichttafel. Hiermee zijn zeer mooie lichtshows te maken. Mocht je geen idee hebben wat deze termen inhouden en ben je wat visueler ingesteld, kijk dan even op onze portfolio pagina voor filmpjes en foto’s.

Rigging

Van Keulen werkt met de vierkante variant van Prolyte (X30V). Wij beschikken over diverse hoeken, verbindingsstukken en baseplates.

Stroomvoorzieningen

Met een groot assortiment aan (kracht)stroomverdelers is van Keulen dé partner tijdens jouw beurs of markt. Stroompunten aanleggen en technische ondersteuning bieden tijdens uw evenement is iets waarin wij reeds veel ervaring hebben.

Bekabeling

Van Keulen heeft een groot assortiment aan Neutrik powercon, XLR, eurocon, speakon en de bijbehorende omvormstukken liggen. Standaard worden alle kabels bij het huren geleverd. 

Bands en artiesten

Ook voor bands en andere artiesten kunnen wij een complete oplossing met professionele ondersteuning op de avond zelf leveren. Wij ontvangen graag jullie/jouw wensen hierover per mail of telefoon.

Merken waar wij o.a. mee werken: