De locatie is geregeld, de uitnodigingen zijn de deur uit, hapjes en drankjes zijn reeds ingekocht en het licht, geluid en DJ heb jij uiteraard ook bij Van Keulen Licht en Geluid geregeld ;-). Wellicht heb je een thema gekoppeld aan jouw feestje of bruiloft en hangt een bijpassende outfit ook al in de kast. Ready to party!

Een perfect feestje, dat zonder meer! Maar mocht je nog net iets extra’s willen, dan hebben we hieronder een aantal leuke dingen die wij door de jaren heen hebben meegemaakt voor jou opgeschreven!

Een cocktailbar

Cocktail JPCocktails
Cheers!

Een lekker zomers thema, een wat sjieker feestje of gewoon een enorme cocktail-addict?! Kijk eens naar een cocktailbar! Mooi versierde drankjes, een leuke bartender en een hoop ‘geshake’ zorgen voor een onvergetelijke ervaring bij jouw gasten. Neem eens een kijkje op jpcocktails.nl. Succes verzekerd!

LED Foamsticks

LED Foamsticks
Just Married!

Je kent ze vast wel, de lichtgevende foam staven waarmee jij waarschijnlijk ook al eens uitbundig op de muziek hebt staan meezwaaien! Wist je dat je deze ook eenvoudig zelf kan bestellen? Leuk in combinatie met bijvoorbeeld onze laser tijdens een spectaculaire opener of afsluiter. De foamsticks zijn met diverse kleuren, teksten en andere opdruk eenvoudig te bestellen bij foamstickshop.nl.

Een fotohokje…

Photo Booth
Cheese!

Say cheese! KLIK! En binnen enkele seconden rollen de foto’s uit de bijbehorende printer. De laatste tijd komen wij vaak de photobooths tegen van luckyphotobooth.nl. En eerlijk, het is keer op keer weer een succes. Kies voor een grappig attribuut als een snorretje, hoedje of smiley en roep je partner of vrienden bij elkaar. Een fotohokje wordt steeds vaker gebruikt als vervanging van het traditionele gastenboek. Laat je gasten bijvoorbeeld bij binnenkomst op de foto gaan, één van hun foto’s in een mooi boek plakken en er een leuke tekst bij zetten. De printer is zo in te stellen dat er meerdere foto’s uit kunnen rollen, waardoor de gasten zelf ook een leuk aandenken hebben aan jouw feestje. Ook hier geldt, succes verzekerd!