Drive-In show huren in deventer

Om het jullie makkelijk te maken hebben wij een vast aantal shows opgesteld. Uiteraard zijn dit slechts voorbeelden, wil jij de shows uitbreiden of wil jij een show op maat? Neem even contact met ons op! De shows zijn te boeken in combinatie met een DJ.

Van Keulen Licht en Geluid Drive-In Show

DRIVE-IN STANDARD

- LED DJ Booth
- Actieve geluidsset (tot 125 personen)
- 2x LED Par barren
- Pioneer CDJ-2000NXS Set

Braakhekke Drive-in Show van Keulen

DRIVE-IN Deluxe

- LED DJ Booth
- Actieve geluidsset (tot 125 personen)
- 1x LED Par bar
- 4x Showtec moving head
- 2x truss totem
- 1x truss lichtbrug met zwarte backdrop
- Pioneer CDJ-2000NXS Set

Van Keulen Licht en Geluid Drive-In show

DRIVE-IN complete

- LED DJ Booth
- Actieve geluidsset (tot 125 personen) of grote geluidsset (125+ personen)
- 2x LED Par barren
- 4x Showtec moving head
- 2x truss totem
- 1x truss lichtbrug
- 1x LED backdrop
- Pioneer CDJ-2000NXS Set

Extra opties

Een extra dimensie geven aan jouw feest, bruiloft of evenement? Onderstaande opties kan Van Keulen ook leveren! 

Lasershow Bathmen van Keulen Licht en Geluid

Laser(s)

Met bijbehorende software kunnen er mooie shows worden gemaakt! Daarnaast kunnen er teksten worden geprojecteerd. Het zijn RGB lasers, wat inhoudt dat ze alle kleuren kunnen maken.

CO2 LED effect

LED CO2 effect

Rookeffect die veel weg heeft van de CO2 guns. Er komt een mooie rookpluim uit van rook die kort blijft hangen. Door de ingebouwde LED verlichting kan de rook ieder mogelijke kleur aannemen.

Confetti

CONFETTI

Confetti, wie kent het niet. Kies voor streamers (lange slierten) of de traditionele confetti en bedelf jouw gasten onder een laag kleurrijke confetti. Beschikbaar in verschillende kleuren en varianten.

LED Uplight Par

LED UPLIGHTS

Gebouw, boom of tent uitlichten? Kies voor onze LED uplights. Deze uplights werken op accu en gaan geruime tijd mee. Daarnaast zijn ze waterdicht, waardoor ze zonder zorgen buiten te plaatsen zijn.

Bellenblaas

Bellenblaas

Leuk voor bruiloften of kinderfeestjes. De bellenblaasmachine maakt in mum van tijd een zee van bellen. In combinatie met verlichting kan dit ook in de avonduren voor een erg mooi effect zorgen.

LED Doek

LED DOEK

Met het LED doek zijn verschillende vormen in verschillende kleuren te projecteren. Leuk als achtergrond van de DJ! De doeken zijn in verschillende formaten te leveren.

DJ's

Ook die kunnen wij regelen voor jou! Uiteraard mag je ook zelf een DJ regelen. Door de jaren heen heeft van Keulen Licht en Geluid een groot netwerk aan DJ’s in de regio Bathmen en Deventer opgebouwd. Een DJ die voldoet aan jouw wensen is dus snel en eenvoudig gevonden! Of het nou gaat om een DJ voor een 70’s/80’s party, trendy bruiloft, après-ski feest of een echte club/dance avond. Voor iedere gelegenheid kunnen wij een geschikte DJ regelen.